Hyggelig sommer

Denne sommer feirer vi den nordiske natur. Vi dro opp til våre nordjyske naboer på den danske vestkyst Thy, episenteret for vindenergi, og hadde en fotoshoot blandt stille klitter, sammenfiltret skog, enger, mose, sjø, og den nærmest mystiske kuling.

Hva er sommer?
For oss er det; havet, klitter, solen som skinner over endeløse marker, masser av jordbær, erter og is. Men viktigst av alt, den tid vi tilbringer sammen med våre kjære, som inviterer til nærhet, samhold, opplevelser og varme.

Ull 365 dager i året

I naturen regulerer sauene deres temperatur etter været. På samme måte fungerer glerups godt på alle årstider uansett vær. glerups er grundig fremstilt i 100% ren, naturlig ull, og vår ullmiks utkonkurrerer til enhver tid syntetiske fibre på grunn av ullens naturlige evne til å tilpasse seg kroppens temperatur under alle værforhold. Vår ullmiks sørger også for at dine føtter har det behagelig både sommer som vinter, og styrker ditt velbefinnende, både inne og ute.

Finn din stil

Våre tøfler leverer komfort og former seg etter din fot ganske hurtig. Vår klassiske lærsåle er en vinner til innendørs hygge, Naturgummisålen gir et stabilt og godt grep til innendørs hygge og små turer utendørs.

Som alltid tilbyr vi våre tre modeller: tøffel, sko og støvler i en rekke forskjellige farger.

 

glerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Gråglerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Grå
glerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Koksgråglerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Koksgrå
glerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Denimglerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Denim
glerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Cranberryglerups Sko med skinnsåle Sko med skinnsåle Cranberry
  • 48