Relax & Recover

Med respekt for mennesket, dyr og natur

Vårt hovedkontor ligger i den nordlige delen av Danmark – på landet, omkranset av jorder, trær og masser av frisk luft. Vårt hovedkontor er også hjemmet til familien Glerups. Farmen, som vi kaller vårt hovedkontor, er grunnet vekst blitt bygd om og tilpasset mange ganger. Vår nyeste lagerbygning ligger på den samme tomta, som Nanny, for mange år siden, hadde sine gotlandske pelsfår, Vi setter pris på de fine omgivelsene og nyter inspirasjonen og energien, som det sunne miljøet bidrar med i hverdagen vår.

Fra gård til fot

Ullen vår kommer fra sauebønder i Danmark og New Zealand – vi samarbeider med dem, slik at vi kan følge alle ledd i produksjonen, og de følger alle våre retningslinjer med respekt for natur, dyr og mennesker.

Skinnrester blir til elegant merkelapp

Vi arbeider målrettet med å bruke rubb og stubb av våre nøye utvalgte produksjonsmaterialer. Det har også alltid vært Ove og Nanny’s filosofi, og nå er det grundig innarbeidet i vårt DNA. Hele vår verdikjede er bygget opp med respekt for mennesker, dyr og natur. Et resultat er skinnrester som blir til elegante merkelapper, og som skaper en fin oppgradering av vår design.

Restull blir til julepynt

Vi nyttigjør restull til hyggelig julepynt. Vi jobber målrettet med å gjenbruke og begrense rester av våre nøye utvalgte produksjonsmaterialer. Vi samarbeider derfor med flotte Lübech Living, som har laget en hyggelig julepyntkolleksjon. Julepuntkolleksjonen er håndlaget av restmaterialer fra vår produksjon.

GLERUPS VERKSTED

Hver gang vi starter opp ett nytt prosjekt, så går vi på jakt etter trerester, gamle møbler og hva vi ellers kan finne her på Farmen. Hyllene i våre showroom er laget av trerester fra det gamle hønsehuset. Våre logo-skilt og ½-sko er gamle stumper fra Ove’s verksted. For oss er det meningsfullt å gjenbruke og forlenge levetiden på tre-materialer
– og så skapes det visuelle utseende, som vi ønsker.

Våre farger

Vårt fargeutvalg er bygget opp av fine, skandinaviske og naturlige farger.
Vi utvikler nye farger, når det er behov og tid for det.
På den måten kan du i mange år kjøpe din faste favorittfarge - og det er også muligheter for litt fargefornyelse.

LÆS MERE OM DESIGN

Du har tidligere kigget på