SJEKK ORDREBEKREFTELSEN DIN
Når du mottar ordrebekreftelsen, må du kontrollere at den stemmer overens med bestillingen din. Kontakt glerups.dk umiddelbart hvis du oppdager feil.

GENERELL INFORMASJON OM GLERUPS.NO
Aktieselskabet Glerups.dk
c/o Timevat AS
Postpoks 11, Alnabru
0614 Oslo
Norge
Telefon: +45 9866 6515
E-post: glerups@glerups.dk

NO VAT no. 929868900 MVA
CVR-nummer: 27160972

BETALING
Som privatkunde kan du betale for varene dine med kredittkort og Vipps. Disse betalingsmåtene er omfattet av angrerettordningen.
Kjøpesummen trekkes fra din konto når varene sendes ut. Du kan betale med,Vipps, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.

Informasjonen du oppgir er kryptert og kan ikke leses av andre. Kortopplysningene sendes over en kryptert forbindelse til vår server.

AVBESTILLINGSREGLER
Du kan alltid gjøre innsigelse hvis et beløp har blitt trukket fra kontoen din og du kan bevise
- at du ikke har mottatt varene
- at du har blitt utsatt for misbruk av kortopplysninger
- du har kansellert kjøpet før du har mottatt varene, for eksempel ved å nekte å ta imot varene eller unnlate å hente dem
- det er belastet et høyere beløp enn du godkjente da du bestilte varen

Det er en forutsetning at innsigelsen din ikke umiddelbart kan tilbakevises som uriktig.


FORSINKELSER
Hvis det mot formodning skulle oppstå problemer med bestillingen din, vil du bli kontaktet av glerups.dk enten via telefon eller e-post glerups@glerups.dk
Hvis varene dine ikke har ankommet innen avtalt tid, ber vi deg kontakte oss på telefon +45 9866 6515 eller e-post glerups@glerups.dk


SKADER ELLER MANGLER
glerups.no har streng kvalitetskontroll, men feil kan selvfølgelig forekomme. Hvis du er uheldig og mottar et defekt produkt, returnerer vi selvfølgelig produktet. Det forventes at du kontakter glerups umiddelbart.

I henhold til forbrukerkjøpsloven har du som kunde 2 års reklamasjonsrett på fabrikasjons- og materialfeil fra den dagen du mottar produktet. Skader på produktet som skyldes feilaktig bruk av produktet eller normal slitasje dekkes ikke av garantien.

Hvis det oppstår feil, skader eller andre reklamasjoner på produktet, ber vi deg kontakte glerups.dk så snart som mulig. Husk å ha fakturaen og ordrebekreftelsen klar når du kontakter oss på telefon +45 9866 6515 eller e-post glerups@glerups.dk

Når du har fått svar, ber vi deg sende den defekte varen, informasjon om ordrenummer og en beskrivelse av feilen til følgende adresse:

Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars, Danmark

Hvis det har oppstått feil eller skader under transporten, må du kontakte transportselskapet.


KVITTERING
Gyldig kvittering er ordrebekreftelsen og/eller fakturaen som varene er spesifisert på.


ANGRERETT
Når du handler på glerups nettsider, har du som kunde 30 dagers angrerett fra den dagen du mottar varene. Angreretten utløper så snart skoen viser tegn på bruk.

Forutsetningen for å benytte angreretten er at glerups.dk mottar varen i samme stand og mengde som ved levering. Dette innebærer blant annet at varen skal være ubrukt og i originalemballasjen.

Gå til lenken returnering på glerups.no

Avbestilling kan gjøres ved å nekte å motta pakken.

Omkostningene ved å returnere pakken til glerups.dk er for din egen regning.
Dette gjelder også hvis du nekter å motta bestillingen din.
Varer som returneres mot postoppkrav, porto betalt eller "uten levering" vil bli avvist av glerups.dk.

Det må beregnes en behandlingstid på opptil 7 dager for returpakker, da alle returnerte varer blir grundig kontrollert. Kjøpesummen refunderes til kjøperens konto i løpet av få dager og senest 30 dager etter at glerups.dk har mottatt og godkjent de returnerte varene.

Når glerups.dk har behandlet det kansellerte kjøpet og pengene er tilbakeført til kjøperens konto, sender vi en kreditnota til din e-post.


RETURRETT
Hvis varen ikke er som forventet, eller du har bestilt feil størrelse, kan du velge å returnere den. For å lette prosedyren, vennligst returner varen og referer til bestillingsnummeret.
Gå til Returner-lenken på glerups.no.
Deretter må du bestille en ny vare via nettbutikken vår.

Når glerups.dk mottar den returnerte varen, refunderer vi varens pris - ikke eventuelle leveringsomkostninger.

Det må påregnes en behandlingstid på opptil 7 dager for returpakker, da alle returnerte varer blir grundig kontrollert. Kjøpesummen tilbakebetales til kjøpers konto i løpet av få dager og senest 30 dager etter at glerups.dk har mottatt og godkjent den returnerte varen.

 

KLAGER
En klage på et produkt eller en tjeneste kan sendes til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, Danmark. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (lenke


PERSONLIGE DATA
Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars, Danmark
CVR-nummer: 27160972 er ansvarlig for de opplysningene du oppgir til glerups.dk når du bestiller en vare.

Vi lagrer opplysningene dine (navn, adresse, telefon og e-post), og vi bruker dem til å behandle og følge opp bestillingen din og til andre forventede tjenester.

Du har rett til, på forespørsel, å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg og til å gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i personopplysningsloven. Dersom opplysningene er uriktige, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å få opplysningene rettet eller slettet.

Hvis du ønsker mer informasjon eller vil endre opplysningene dine, er du velkommen til å kontakte glerups.dk på adressen ovenfor, på telefon +45 9866 6515 eller på e-post glerups@glerups.dk

Dine opplysninger vil kun bli brukt av Aktieselskabet Glerups.dk og vår lojale handelspartner og databehandler i forbindelse med håndtering og utsendelse av bestillinger.


SPRÅK OG VALUTA
Alle avtaler kan inngås på dansk eller engelsk. All informasjon på nettstedet er derfor tilgjengelig på begge språk, og det er mulig å korrespondere med glerups.dk på disse språkene.

Varene kan handles i norske kroner (NOK). 

MVA
Alle priser i nettbutikken er inkludert moms. Mva-satsen fastsettes i EU, Norge og Storbritannia basert på leveringslandets mva-sone i henhold til gjeldende lovgivning, og leveranser til andre land utenfor EU regnes som eksportsalg.

FRAKT OG LEVERING
Total leveringstid
Vi bestreber oss på å behandle bestillingen din så raskt som mulig, men en behandlingstid på opptil 3 virkedager og en leveringstid må påregnes:

Leveringstid
Norge: 2-5 virkedager

Leveringsmetode
Leveringsdatoen som er oppgitt på ordrebekreftelsen er veiledende.

Varene dine vil bli sendt med bud samme dag som bestillingen din sendes.

Hvis du ikke henter varen i pakkeshoppen innen 10 dager, vil vi anta at du benytter deg av angreretten.

Leveringskostnader
Det belastes kun ett fraktgebyr per bestilling.

Fraktgebyret
Gratis frakt på bestillinger over 1.698 NOK. Frakt er 99 NOK på bestillinger under 1.698 NOK i Danmark.