Tag hyggen med overalt

glerups steps out

GLERUPS TIL DEM som ELSKER Friluftslivet

Etter mange hint og forespørsler fra en gruppe surfere fra California introduserte vi i 2015 våre modeller med naturgummisåle. Nå kunne man endelig bruke glerups utendørs med god samvittighet.

Det finnes et par glerups til alle og til både inne - og lett udendørs bruk! Uansett om du er haveentusiast, surfer, campist, hytte-eier eller bare en som elsker friluftsliv, så har vi de perfekte tøfler til deg. glerups er laget i 100% ren, naturlig ull og med to forskjellige såler i skinn- eller naturgummisåle.

Velg naturgummisålen i enten sort eller honey hvis du elsker friluftsliv og søker en behagelig tøffel som kan brukes til små turer – finn inspirasjon nedenfor. Men vi advarer – avhengighet kan forekomme ;-)

Have-elskeren

Et must-have til have-elskeren og velg gjerne slip-on modellen, slik at du hurtig kan få dine glerups av og på, når du går inn og ut av huset.

Shop tøffel

surferen

glerups er perfekte til livet ved vannet – både som kjøre-, hvile- og få varmen sko. Faktisk til hele familien. Ta glerups med og føl deg hjemme overalt. Hyggelige opplevelser og hyggelige føtter.

Se alle modeller med naturgummisål

VAN LIFE

Ta med deg glerups på tur

Utendørshygge

Det perfekte valg til hygge på hytta eller hjemme på terrassen.