walk on wool

Naturlig nyhet 

Skap den naturlige glerups komfort, når du har støvler, sneakers eller sko på, med våre innleggssåler. Sålene er laget av 100% ren, naturlig ull og kokos fiber.
En perfekt kombinasjon av naturlige materialer og et fantastisk, nytt glerups-medlem til vårt utvalg av naturlige produkter. 

100% ren, naturlig ull og 100% kløfri

Selvrensende og varme/kulde regulerende

Luktfri

Tilpasser seg din fot etter få gangers bruk

Pustende

Naturlige kokosfiber

Fuktabsorberende

Vår ull

Vår ullmix er helt unik. Kun vi kjenner oppskriften og vi går aldri på kompromiss med vår ull- kvalitet. Ullen vår klør ikke og er deilig og myk.

Vår kokos

Vår kokosfiber er et rest-produkt fra matvareindustrien. Kokosen tørkes i solen og prosessen knyttet til kokosfibrene er meget enkel, og har dermed også en meget lav Co2 belastning.

Våre partnere

Vi etterstreber alltid den høyeste kvalitet. Våre partnere er bevisste i forhold til vårt DNA, retningslinjer og våre kunders krav. Vi kan alltid følge våre råvarer fra gård til fot, da vi har nære relasjoner, og ofte besøker våre partnere.

en del av vårt Project Zero Waste

Tre inn i en dansk tradisjon, hvor alle våre produkter er designet og produsert med respekt for naturen, mennesker og dyr. Innleggsålene er et eksempel på vår Projekt Zero Waste-filosofi. Vi resirkulerer restull, og anvender kokosfiber for å nå vårt mål om å redusere avfall, verne om miljøet, og skape naturlige, og stilfulle produkter.