Gaven til farsdag

Gled din far med en farsdagsgave, som minner ham om, hvor elsket og verdsatt han er. Et par glerups tøfler bringer varme og hygge inn i hverdagen, og din far kan nyte dem hver dag. Bli inspirert i vår gaveguide til far nedenfor.

Hygge for far, som elsker en fisketur og nyter dagens små pauser ved vannet

Nyt hyggen og nærværet på en herlig fisketur. Av med skoene og på med glerupstøflene – nyt stillheten, den medbragte matpakken og kanskje biter en fisk på kroken? Relax&Recovermedglerups.

Se Tøffel - forest

Til den eventyrlystne far, som drar på skogstur.

Nyt komforten etter en dag med fjellstøvler på. Det får du med glerups– en god klem til trette føtter. glerups er perfekte til før og etter aktiviteter.

Se sko- forest

Til far, som elsker å surfe og som nyter å få varmet føttene etter en tur på vannet

På jakt etter det perfekte surfe spot, før du skal ut i det kalde vannet eller gå en tur langs vannkanten, så er glerups perfekte før og etter aktiviteter – de holder dine føtter varme og gode.

Se støvel - forest

Til far – fordi vi elsker ham

Gir den beste komfor og er en klem til trette føtter – en glede for deg, din familie og dine venner.

Se tøffel - Koksgrå

Gaven til ham

Sko med naturgummisåle - honey - ForestSko med naturgummisåle - honey - Forest
  • 49

glerups Tøfler med naturgummisåle - honey Tøfler med naturgummisål Forestglerups Tøfler med naturgummisåle - honey Tøfler med naturgummisål Forest
  • 49

glerups Støvler med naturgummisåle - honey Støvler med naturgummisål Forestglerups Støvler med naturgummisåle - honey Støvler med naturgummisål Forest
  • 40

  • 45

  • 46

  • 47